Contact | 050-7370340

Trapliften van Otolift

Als u kiest voor een Otolift, dan kiest u voor een goede en betrouwbare traplift. Otolift is de grootste Nederlandse producent van trapliften en heeft onlangs het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Bij hen bent u verzekerd van service en kwaliteit. Bovendien bieden zij onze trapliften tegen een vriendelijke prijs aan. Zo kunnen zij voor ieder budget en voor iedere situatie een passende lift leveren. Nu met levenslange garantie in combinatie met jaarlijks onderhoud. Uw trap blijft volledig vrij om te lopen, de trappen van Otolift zijn prijsvriendelijk, direct uit eigen fabriek. Het huren van een trap of een tweedehands trap is óók mogelijk. Door het grote assortiment aan trapliften is er voor elke trap en budget de juiste oplossing om de trap veiliger te maken. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid met het model Modul-Air om de lift aan de smalle kant van de trap te plaatsen zodat de trapleuning kan blijven zitten en er daardoor niets veranderd aan de trapsituatie zodat deze ook voor de veilig is. Het Model Two heeft 2 buizen wat alleen geschikt is voor de brede kant van de trap en daardoor iets voordeliger is. Ook bestaat bij Otolift de mogelijkheid om een traplift te huren of een tweedehands traplift aan te schaffen. Via Zorgplaza kunt u een geheel vrijblijvende afspraak regelen voor het inmeten en offreren van uw traplift.

Welke traplift past bij mij?

Door het grote assortiment trapliften hebben ze bij Otolift ook voor u een geschikte traplift. Als toonaangevend leverancier van trapliften kunnen zij voor iedere trap een passende traplift aanbieden. Ze beschikken over verschillende railsystemen zodat hun trapliften perfect passend op uw trap geplaatst kunnen worden.

Nederlands kwaliteitsproduct

De trapliften worden gemaakt in hun eigen fabriek in Bergambacht. Otolift trapliften zijn geschikt voor rechte trappen alsmede gebogen trappen. Ze passen zowel langs de buitenbocht van de trap als langs de smalle zijde van de trap. De trapliften van Otolift worden altijd geheel op maat en naar de wensen van onze klanten vervaardigd.

 

 

 

 

 

Voor vragen kunt u bellen met
050-7370340
of laat u gratis terugbellen.

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media