Contact | 050-7370340

Drempelhulp / oprijplaat

Om de mobiliteit zowel in huis als buitenhuis te bevorderen, bieden wij bij Zorgplaza Roden diverse oplossingen aan. Hierbij hebben we voor binnen- en buitenhuis diverse materialen en systemen om makkelijker met uw rolstoel, rollator of scootmobiel te manoeuvreren binnen en buiten.

Voor binnen- en buitenshuis

Voor binnen wordt er meestal gekozen voor een rubberen drempelhulp, deze is tevens in elke hoogte en aanrijlengte verkrijgbaar. Daarnaast hebben we voor buitenhuis zowel de rubberen drempelhulp als een drempelkit welke u zelf in de desgewenste hoogte kan instellen. Ook deze kunnen in diverse maten geleverd worden, informeer bij Zorgplaza Roden voor een advies op maat. Wij kunnen u ook de aluminium drempelhulp op maat aanbieden, zoals deze vaak worden geplaatst bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen en seniorenwoningen.

 

Diverse opties

Voor wat betreft de oprijplaten voor scootmobiel, rolstoel, elektrische fiets en rollator kunnen diverse opties aangeboden worden. De oprijplaat zal uitermate geschikt zijn voor scootmobielen en elektrische rolstoelen. de zogenoemde oprijhulp waarbij de wielen in een van beiden goten vallen zijn meer geschikt voor vier wiel scootmobielen, elektrische fiets en handbewogen rolstoelen. Mocht u vragen hebben omtrent deze producten dan staan we bij Zorgplaza Roden, u graag te woord met een advies op maat.

Image

'Ik adviseer u graag over onze producten'

Daniël Westra - Adviseur bij Zorgplaza

Contactgegevens

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

050-7370340
info@zorgplazanoord.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00

Social media